وابستگی کودک به والدین

وابستگی کودک به والدین


وابستگی کودک به والدین چگونه است؟ اغلب کودکان به مادر خود بسیار بیشتر از پدر وابسته هستند. زیرا در ابتدای تولد با مادر روبرو شده اند و او را دیده اند. سپس از شیر وی تغذیه کرده اند. و با بدن مادر تماس داشته اند.

وابستگی کودک به والدین

بزرگترین بحران کودکان گرفتن آن ها از شیر است. در واقع از شیر گرفتن نوزادان باعث می شود از دو جهت محروم شوند. ابتدا از طرف این که دیگر نمی توانند شیر مادر را تغذیه کنند. سپس از تماس مستقیم با بدن مادر نیز محروم خواهند شد.

در بسیاری از مواقع پیش خواهد آمد که کودکان به پدر خود وابستگی پیدا می کنند. به این گونه که در ادامه مراقب دیگری را مشاهده می کنند. گمان می کنند امنیت آن ها را بیشتر از مراقب اولیه که مادر است تامین می کند. از همین رو مراقب بعدی پدر است. که احساس امنیت بیشتری را در کودک القا می کند. به کودک کمک می کند تا با امنیت خاطر بیشتری به زندگی و رشد خود ادامه دهد.

علت اصلی وابستگی به پدر

وابستگی به پدر یک علت عمده و اساسی دارد. اشتغال مادر اصلی ترین و مهم ترین دلیل برای وابستگی بیشتر کودک به پدر است. به نحوی که کودک اصولا به مراقبی وابستگی بیشتر پیدا می کنند. که ساعات بیشتری در طول روز را با او گذرانده باشند. به این گونه اگر مادر در بیرون از خانه اشتغال داشته باشد. پدر نقش مراقب اصلی و واحد را برای کودک داشته باشد. وابستگی او به پدر نسبت به وابستگی به مادرش بیشتر خواهد شد. و میزان وابستگی شدیدتر می شود.

کودکانی که با پدر خود ارتباط بیشتری نسبت به مادر دارند. غالبا در آینده انسان های مستقل تری خواهند شد. زیرا پدران همچون مادرها به فرزندان اجازه نمی دهند. که همه ی کارها و حتی کارهای شخصی را بر عهده ی او بگذارند. و از این رو کودک از همان ابتدا کارهای شخصی اش را خودش انجام می دهد. در این مورد کودکانی که به سن مدرسه رسیده اند. از اضطراب جدایی کمتری رنج می برند. آنها بهتر خود را با محیط جدید سازگار می کنند. که این می تواند به شدت به ایشان کمک کند تا نه تنها برای مدرسه بلکه در ادامه برای دانشگاه و مراحل بعدی زندگی از آمادگی بالاتری بهره مند شوند.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *