بروز خشم در نوجوان
هنگام بروز خشم در نوجوان چه کنم؟ هنگامی که یک نوجوان خشمگین است. ممکن است برخی راه های موثر برای کمک به کنترل و مدیریت خشم او وجود داشته باشد.
بروز خشم در نوجوان
خشم در نوجوانان تا حدودی ناشی از زیست شناسی است. مغز نوجوانان هنوز در حال رشد است و بدن آنها مملو از هورمون هایی است که بر خلق و خوی تأثیر می گذارد. خشم در نوجوانان نیز می تواند نشانه مسائل عمیق تری باشد. تحریک پذیری، نوسانات خلقی یا طغیان ممکن است علائم اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی و PTSD باشد. در زیر تعدادی از مواردی که میتوانید به عنوان والد یا مربی یک نوجوان در نظر بگیرید. را برای کمک به مدیریت خشم در نوجوان ارائه میدهم:
- آرام کردن جو: سعی کنید به نوجوان فضایی آرام و امن ارائه دهید. تا احساس راحتی و امنیت کند.
- گفتگو و شنیدن: گوش دادن به نیازها و احساسات نوجوان و برقراری ارتباط با او میتواند به کاهش خشم و افزایش احساس کنترل در او کمک کند.
- تشویق به استفاده از راههای سالم برای بیان خشم: آموزش به نوجوان که چگونه احساسات خود را به صورت موثر و سالم بیان کند. میتواند به کنترل خشم کمک کند.
آموزش به نوجوان تکنیک های آرام بخشی
- به نوجوان آموزش دادن تکنیکهای تنفس عمیق، تمرینات آرامبخشی و تکنیکهای مدیریت استرس میتواند در کاهش خشم و افزایش آرامش و تمرکز کمک کند.
- تشویق به ورزش و فعالیتهای بدنی: فعالیتهای ورزشی و بدنی میتواند به تخلیه انرژی منفی و کاهش خشم کمک کند.
- جلوگیری از تشدید خشم: سعی کنید از ایجاد موقعیتهایی که ممکن است خشم نوجوان را تشدید کند. پرهیز کنید و به او کمک کنید تا راه های سازندهتری برای برخورد با خشم پیدا کند.
- مشاوره حرفهای: در صورتی که مشکل خشم نوجوان به طور مداوم و شدید ادامه دارد. ممکن است نیاز به مشاوره حرفهای از یک روانشناس یا مشاور خانواده باشد.
به عنوان والد یا مربی، اهمیت دارد که با احترام و توجه به احساسات نوجوان، او را در مدیریت خشم و احساساتش یاری کنید.
پیام بگذارید
(0 دیدگاه)