چرا فرزندم مضطرب است؟ برخی از کودکان بیشتر از دیگران در معرض نگرانی و اضطراب هستند. آنها اغلب تغییر را دشوار می دانند و ممکن است پس از نقل مکان یا شروع یک مدرسه جدید مضطرب شوند.
چرا فرزندم مضطرب است؟
کودکانی که تجربه ناراحت کننده یا آسیب زا مانند تصادف اتومبیل یا آتش سوزی خانه داشته اند، ممکن است پس از آن دچار اضطراب شوند. مشاجره ها و درگیری های خانوادگی نیز می تواند باعث ایجاد احساس ناامنی و اضطراب در کودکان شود.
در مدرسه، کودکان ممکن است در مورد چیزهایی مانند کار مدرسه، معلمان خود، قلدری یا تنهایی احساس اضطراب کنند. آنها ممکن است با چیزهایی مانند سر و صدای بچه های دیگر در مدرسه مبارزه کنند. نوجوانان بیشتر از سایر گروه های سنی دچار اضطراب اجتماعی می شوند. از اجتماعات دوری می کنند یا برای رهایی از آنها بهانه می آورند.
چگونه به کودک مضطرب کمک کنیم
اگر کودکی اضطراب را تجربه می کند. کارهایی وجود دارد که والدین و مراقبان می توانند برای کمک به آنها انجام دهند. قبل از هر چیز، مهم است که با کودک خود در مورد اضطراب یا نگرانی های او صحبت کنید. با دقت به آنها گوش دهید تا احساسات آنها را درک کنید.
سعی کنید حدس و گمان نزنید و نگرانی آنها را نادیده نگیرید. به آنها اطمینان دهید که تشخیص و صحبت در مورد مشکلات خوب است. به آنها نشان دهید که احساس آنها را درک می کنید. اگر کودک شما به اندازه کافی بزرگ شده است. ممکن است توضیح دهید که اضطراب چیست و تأثیرات فیزیکی آن بر بدن ما چیست.
چرا فرزندم مضطرب است؟
اضطراب را به عنوان یک واکنش طبیعی به استرس توصیف کنید. که بر افکار، احساسات و رفتار ما تأثیر می گذارد. ممکن است مفید باشد که اضطراب را مانند موجی توصیف کنیم که ایجاد می شود و دوباره از بین می رود. علاوه بر صحبت با فرزندتان در مورد نگرانی ها و اضطراب هایش، مهم است که به او کمک کنید تا راه حل هایی برای نگرانی هایش پیدا کند.
به عنوان مثال، اگر فرزندتان نگران رفتن به خوابگاه است. با او صحبت کنید و از او بخواهید تا برنامهای برای حضور یک دوست صمیمی یا یکی دیگر از والدین در آنجا تنظیم کند. این می تواند به حل مسئله و اعتماد به نفس کمک کند.
کاهش اضطراب در کودکان
اگر فرزندتان نگران مدرسه است. میتوانید با او و مدرسه همکاری کنید تا مشکل را شناسایی کرده و راهحلهایی را با هم بیابید. با فرزندتان صحبت کنید تا بفهمید چه چیزی باعث اضطراب او می شود. ممکن است زمان ها یا موقعیت های خاصی باشد
به راههایی برای یافتن راهحلهایی فکر کنید تا اوضاع را در خانه و مدرسه بهتر کنید
با معلم فرزندتان جلسه ای ترتیب دهید.
مهم است که اضطراب آنها را بشناسید و راه های مفیدی برای مقابله با آن بیابید. فرزندتان را مجبور نکنید به موقعیت استرس زا وارد شود، بدون اینکه ابتدا در مورد چیزی که او را مضطرب می کند صحبت کنید. این می تواند مشکل را بدتر کند.
اگر فرزند شما واقعاً مشکل دارد و زندگی روزمره او را تحت تأثیر قرار می دهد، ممکن است خوب باشد که با پزشک عمومی یا پرستار مدرسه خود صحبت کنید.
لا تعليق