عواقب تشویق افراطی کودکان

عواقب تشویق افراطی کودکان


عواقب تشویق افراطی کودکان چیست؟ تشویق افراطی باعث می‌شود کودک همیشه منتظر تایید از سوی دیگران باشد. انگیزه‌های درونی را از دست بدهد. در پی این موضوع او همیشه به خاطر جلب رضایت اطرافیان کار می‌کند، نه به خاطر خودش.

عواقب تشویق افراطی کودکان

سعی کنید بدون قضاوت و برچسب زدن، در مورد کار فرزند خود نظر دهید. احساس خود را با کمک ضمیر «من» بیان کنید. توجه خود را به عمل فرزندتان منعکس کنید، نه شخصیت او. صفت به کار نبرید بلکه رفتار فرزندتان را آن‌ طور که هست و نه افراط‌ گونه تمجید کنید.

تاثیرات تشویق در کودکان چیست؟

تحقیقات نشان می دهد که وقتی بچه ها احساس کنند که والدین آنها عملکرد آنها را تحسین می کنند. یا کمتر از آنها تمجید می کنند، احتمال افسردگی و عملکرد تحصیلی پایین تری دارند. کودکانی که در محیطی بزرگ می‌شوند که در آن تشویق می‌شوند. تمایل دارند احساس قوی‌تری از خودانگیختگی و غرور نسبت به خود ایجاد کنند. بدون اینکه نگران جلب رضایت دیگران باشند.

عواقب تشویق افراطی کودکان

میشود کودک را بیش از حد تحسین کنید؟

در سال های اخیر هشدار دادن به والدین در مورد خطرات تحسین و تمجید رایج شده است. به ما گفته می شود که تحسین مکرر، اگرچه برای تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس کودک است، در عوض ممکن است باعث افزایش اضطراب و در نهایت تضعیف ابتکار و اعتماد به نفس او شود. محققان دریافتند کودکانی که والدینشان به طور مداوم به آنها می‌گفتند از سایر کودکان برتر هستند، در مقایسه با کودکانی که دید واقعی‌تری نسبت به خود داشتند، در اندازه‌گیری‌های خودشیفتگی امتیاز بیشتری کسب کردند.

قدرت تشویق برای بچه ها

مطالعات نشان داده است که افرادی که به طور منظم تشویق می شوند، بهزیستی ذهنی را بهبود می بخشند و تاب آوری را افزایش می دهند. تشویق حس تعلق و ارتباط را تقویت می کند و به ما یادآوری می کند که در مبارزات خود تنها نیستیم. علاوه بر این، تشویق می تواند باعث ایجاد انگیزه در خود شود. عباراتی را بیاموزید که تاب آوری، کنجکاوی و عشق به یادگیری را تقویت می کند. دوستت دارم. شما خیلی عالی کار می کنید. من به تو ایمان دارم. گاهی اوقات، تنها چیزی که لازم است چند کلمه تشویق کننده است تا بچه ها به یادگیرندگان کنجکاو، انعطاف پذیر و با اعتماد به نفس شکوفا شوند.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *