عادات مخرب در رابطه چیست؟ دعوا دلیل جدایی نیست. دعوا کنید اما قواعد دعوا را بدانید. به جای قهر سکوت کنید، از تکنیک فاصله استفاده کنید و پس از آرام شدن با هم صحبت کنید. یادتان باشد شما دشمن هم نیستید.
عادات مخرب در رابطه
قهر کردن باعث می شود به نقش خودتان بیتوجه شوید. تنبیه کردن میتواند به دو صورت تنبیه جسمی یا روانی باشد . در تنبیه جسمی که به خشونت خانگی معروف است، کتک کاری اتفاق میافتد. اما تنبیه روانی مانند قهر کردن، محروم کردن از یک سری نیازها و … است. پیام تنبیههای روانی مانند قهر کردن به همسرمان این است که آن چه را میخواهم انجام بده یا تو را ترک میکنم. در این حالت شما همسرتان را مقصر تمام اتفاقات میدانید که این مسئله علاوه بر ایجاد دلخوری، باعث میشود هیچگاه به نقش خودتان برای پیشرفت در زندگی توجه نکنید. از این عامل مهم خوشبختی، غافل شوید.
هم دلخواه خودت باش، هم دلخواه همسرت
شما به عنوان یک زن شخصیت خودتان را دارید و همسرتان هم شخصیت خودش را دارد. معنی همسر دلخواه شدن این نیست که کامل شخصیت خودتان را فراموش کنید و همانی شوید که همسرتان میخواهد. به عنوان یک شخصیت مستقل برای عقاید، علایق و برنامه و اهداف خودتان احترام قائل باشید. در عین همراهی همسرتان فراموش نکنید که شما هم اهدافی دارید، علایقی دارید و… و برای رسیدن به انها در حد امکان برنامه ریزی کنید.
اگر خودتان را کامل فراموش کنید و همانی شوید که همسرتان هست. بعد از یک مدت ممکنه که دچار احساس پوچی شوید. و حس کنید که جایگاهتان را در زندگی از دست داده اید. هراز گاهی نگاه کنید ببینید کجا هستید. کجا بودید و به کدام مسیر می روید.
پنج کلید رابطه موثر در ازدواج
- به جای پنهان کردن تعمیر کنید. از مشکلات، ناراحتی ها دلخوری ها فرار نکنید. آنها روی هم تلمبار شده باعث میشود منفجر شده یا ناامید شوید.
- همکاری کنید. رابطه یک کار دو نفره است. یک نفر به تنهایی نمیتواند رابطه را به موفقیت برساند.
- نشان دهید قابلیت شنیدن گله و انتقاد را دارید. اگر گلایه همسرتان به شما بربخورد به مرور رابطه رو به سردی خواهد گذاشت.
- تمرکز خود را بر قسمتهای مثبت رابطه بگذارید نه قسمتهای منفی آن.
- برقراری درست رابطه را بیاموزید.
لا تعليق