اولین و مهم ترین توصیه برای رفتار با همسر لجباز ، مدارا کردن است. جر و بحث زن و شوهرها و اختلاف نظر های آن ها باعث می شود که گاهی در گفت و گو با یکدیگر جانب انصاف را رعایت نکنند. لجبازی یک خصوصیت شخصیتی است که باعث می شود افراد کارهای بچگانه بکنند و تصمیم های غیر منطقی بگیرند.
رفتار با همسر لجباز
کمبود اعتماد به نفس، نداشتن خودباوری و احساس شکست باعث لجباز شدن افراد می شود. گاهی لحن صحبت زن یا شوهرها باعث می شود که همسرشان لجبازی کند. بنابراین زوج ها باید در گفتار و رفتارشان دقت لازم را داشته باشند و ببینند چه عمل یا رفتارهایی باعث واکنش همسرشان به صورت لجبازی می شود و سعی کنند از آن عمل ها پرهیز کنند.
نگذارید لجبازی به عادت تبدیل شود
نگذارید لجبازی به عادت تبدیل شود. ذکر این نکته هم ضروری به نظر می رسد که اگر همسری بعد از چند بار لجبازی به نتیجه مطلوب و خواسته خود برسد، این رفتار برای او به عادت تبدیل خواهد شد. بنابراین اگر مرد یا زنی مطمئن است که به درخواست همسرش جواب مثبت خواهد داد بهتر است در همان ابتدا او را به خواسته اش برساند. اما اگر به هیچ عنوان نمی تواند این کار را انجام دهد از همان ابتدای امر مخالفت خود را صریح و بی پرده و با ذکر دلایلش برای همسر خود اعلام کند.
در خصوص لجبازی باید به یک نکته کوچک، اما بسیار پر اهمیت توجه داشته باشید. آن هم این که گاهی اوقات همسر شما لجبازی می کند. فقط برای این که احساس می کند شما خود را از او برتر می دانید. بنابراین اگر احساس کردید که لجبازی همسر شما به این دلیل است، در رفتار و لحن خود با همسرتان تجدید نظر کنید. طوری که او بداند شما اصلا چنین قصدی را ندارید.
رفتارهایی که موجب اختلاف در همسران می شود.
- تبعیض در پذیرایی و احترام خویشاوندان زن از سوی شوهر و بالعکس. این امر موجب اختلاف و ناراحتی طرفین می گردد.
- کمک های مالی زن به خویشاوندان خود از درآمد خانواده، بدون رضایت شوهر و بالعکس ( این کار باید با رضایت و مشورت انجام گیرد).
- برخوردهای سرد و خالی از عطوفت از سوی زن یا شوهر نسبت به یکدیگر.
- انجام رفتارها و اعمالی از سوی زن یا شوهر بدون اطلاع و مشورت با دیگری بخصوص اگر این رفتار جنبه مالی یا ناموسی داشته باشد.
- رفتار مستبدانه و تصمیم گیری های یک طرفه که بدون مشورت و هماهنگی با دیگری انجام شود.
- خرید لباس یا خودآرایی بدون در نظر گرفتن ذوق همسر و حداقل نظرخواستن از دیگری.
- بد زبانی و لجاجت و برتری طلبی از سوی یکی از زوجین نسبت به دیگری.
- همکاری نکردن در انجام کارهای خانه.
- عدم توجه به علایق زن اختصاص دادن و اوقات فراغت به کارهای شخصی.
- خست و حساب خواستن از همسر.
- بی توجهی به ارضای نیازهای جنسی.
- غیرتی بودن بیش ازحد مرد و حسادت بیش ازحد زن در مورد معاشرت ها.
لا تعليق