تهران – خیابان پیروزی ، نبش خیابان رشیدی، پلاک 532، طبقه 4، واحد16

clinicbina@

تلفن تماس : ۷۷۴۶۸۴۱۸-۰۲۱

دلایل بد غذایی کودکان

دلایل بد غذایی کودکان

دلایل بد غذایی کودکان چیست؟ چرا کودک شما از خوردن غذا امتناع می کند؟ هنگامی که کودکی از غذا امتناع می کند. اولین کاری که بسیاری از والدین انجام می دهند این است که به کودک برچسب بدغذا می زنند. اما مهم است که بدانیم این برچسب واقعاً چه معنایی دارد و این تنها دلیلی نیست که بچه‌ها غذا نمی‌خورند.

دلایل بد غذایی کودکان

یک کودک بدغذا معمولاً فردی است که از خوردن انواع خاصی از غذاها امتناع می کند. یا فقط می خواهد یک غذا را بارها و بارها بخورد. در حالی که بقیه اعضای خانواده از غذاهای متنوع در وعده غذایی لذت می برند. ممکن است فقط ناگت مرغ یا کره بادام زمینی و ساندویچ ژله ای بخواهند. در بسیاری از موارد، امتناع آنها ارتباط زیادی با ترجیح دارد.

نباید سعی کنید کودک را مجبور به خوردن غذا کنید. اما این وظیفه شما نیست که یک آشپز مداوم شوید. یک رویکرد بهتر این است که سعی کنید حداقل یکی از غذاهای ترجیحی سالم خود را در هر وعده غذایی بگنجانید. و در عین حال غذاهای دیگر را نیز ارائه دهید.

می توانید به آنها اجازه دهید فقط آنچه را که دوست دارند در بشقاب بخورند. آنها ممکن است برنج و کلم بروکلی را کنار بگذارند. اما با خوشحالی مرغ را بخورند. نکته کلیدی این است که غذاهای متنوعی در دسترس داشته باشید و شرایط را مثبت نگه دارید.

میان وعده کودک نوپا را حذف کنید

پس از یک روز کاری طولانی، کودک نوپای خود را از مهدکودک بیرون می آورید. شما به خانه می آیید. او را با کاری سرگرم می کنید و شروع به تهیه شام می کنید.

کودک شما، خسته و نالان، یک میان وعده می خواهد. شما می دانید که در شرف سرو شام هستید. اما او اصرار می کند، ناله می کند و التماس می کند که میان وعده را بخورد. با اکراه به او چیزی برای خوردن می دهید.

چند هفته می گذرد. شما در این الگو قرار گرفته اید که هر روز در حین آشپزی به او یک میان وعده بدهید. تا زمانی که متوجه شوید که او از شام دست کشیده است.

نگران این هستید که کودک شما بعد از یک روز طولانی فقط با چوب شور و میان وعده های میوه می دود. می خواهید میان وعده را بردارید. به این امید که او برای شام گرسنه باشد.

روز بعد، هنگامی که میان وعده به او نمی دهید. ناله می کند و گریه می کند. شما محکم می مانید و به او یادآوری می کنید که شام به زودی فرا می رسد. با چند اسباب بازی حواس او را پرت می کنید. ناراحتی از اینکه به چیزی که می خواهد نمی رسد. این رفتار تشدید می شود. او خود را روی زمین می اندازد. نزدیک ترین اسباب بازی را به سمت شما پرتاب می کند.

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *