اثرات قانون گذاری بر کودکان

اثرات قانون گذاری بر کودکان


اثرات قانون گذاری بر کودکان چیست؟ وقتی قانونی در خانه گذاشته میشود. اگر پیامدی برای انجام دادن یا ندادن  آن وجود داشته باشد. کودک انتخاب خواهد کرد با کدام پیامد مواجه شود، پیامد مثبت یا پیامد منفی.  در این صورت دیگر نیاز کمتری به گفتن مداوم “چه بکن و چه نکن” خواهیم داشت. در عین حال او با انتخاب خودش، مسئولیت آنرا نیز می پذیرد.

اثرات قانون گذاری بر کودکان

البته پیش شرط اجرای این تکنیک اقتدار و ثبات در رفتار است. بعلاوه رابطه عمیق عاطفی با کودک و نوجوان. مگر پلیس دائم به ما میگوید پشت چراغ قرمز بایستیم یا سبز شد می گوید بروید. ما چون با پیامد منفی آن مواجه می شویم انتخاب میکنیم پشت چراغ قرمز ترمز کنیم. با بکن نکن کردن های مداوم نه تنها رابطه بین ما و کودک خدشه دار میشود. بلکه روی حرف ما نیز دیگر حسابی باز نخواهد کرد.

این را نیز به یاد داشته باشیم که با “بکن، نکن” فقط یک ماشین در آینده تولید می کنیم که نیازمند اپراتور است. نه یک انسان که حق انتخاب دارد و مسئولیت رفتارش را به عهده می گیرد.

تفاوت قانونگذاری با کنترلگری

کودک حق دارد لباسی رو که دوست داره انتخاب کنه و بپوشه. او مسئول حفظ آبروی شما بواسطه اعمال نظرتون درباره پوششش نزد دیگران نیست.  اینکه کودکی یک لباس رو  اگر نگران این هستید که کودکتان لباس مناسب با دمای هوا انتخاب نمیکنه. اجازه بدید خودش یاد بگیره تا از بدنش در مقابل گرما و سرما مراقبت کنه. ترفند مادران آگاه اینه که یک لباس گرم هم با خود برمی‌دارند که در صورت نیاز، بعنوان یک گزینه به کودک برای پوشیدن پیشنهاد بدهند.هفته ها پشت سر هم میپوشه، رفتاری طبیعیه. تنها زمانی غیر طبیعیست که این رفتار او،  پاسخی به کنترلگری مداوم شما باشه که در اون صورت مادر نیاز به درمان دارد نه کودک.

وظایف پدر و مادر

  • پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمیدهد که مورد احترام فرزندتان باشید. بلکه به شما این مسئولیت را می دهد که به او احترام بگذارید.
  • پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که فرزندتان را کنترل کنید. بلکه به شما این مسئولیت را می دهد که خودتان را کنترل کنید.‌
  • پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که فرزندتان حرف شما را گوش کند. بلکه این مسئولیت را می دهد که به او گوش کنید.
  • پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که به او دستور بدهید. تحقیر کنید، درخواست داشته باشید. انتقاد، مسخره یا شرمنده کنید. بلکه به شما این مسئولیت را می دهد که با آرامش، مهربانی و احترام با او ارتباط برقرار کنید.

این وظیفه هر نسلی است تا بیش از آن مسایلی که ایجاد می کند مسایل را حل کند، و‌ نسل بعد را ارتقا بدهد، و تنها به تکرار گذشته اکتفا نکند.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *