آموزش مدیریت زمان برای کودکان

آموزش مدیریت زمان برای کودکان


آموزش مدیریت زمان برای کودکان یکی از مهارتهای اصلی می باشد. بسیاری از بچه‌ها غرق این دیدگاه هستند که همه چیزهایی را که دارند. و می‌خواهند انجام دهند در چند ساعت کوتاه بعد از مدرسه انجام دهند.

آموزش مدیریت زمان برای کودکان

بین تکالیف، فعالیت‌ها و زمان بازی، کارهای زیادی برای انجام وجود دارد. اما حتی اگر بیشتر بچه‌ها مهارت‌های شناختی برای سازماندهی مستقل برنامه‌هایشان را تا دوران راهنمایی ندارند. می‌توانید از هم‌ اکنون به آنها آموزش دهید که چگونه برنامه‌ریزی کنند و زمان خود را اولویت‌بندی کنند. وقتی از سنین پایین به کودکان استراتژی های مدیریت زمان را آموزش می دهیم. آنها آن را درونی می کنند، که کودک را برای موفقیت مادام العمر آماده می کند.

آموزش مهارت های مدیریت زمان

سرزنش کودک فقط باعث می شود فرزند شما احساس بدی داشته باشد. او شما را از خود دور می کند. اما از آنجایی که بچه‌ها ساختار را درک می‌کنند. به خودتان بیاموزید که چگونه وظایف را به بخش‌های قابل کنترل‌تر تقسیم کنید.

تقویم چاپی ابزاری عالی برای یادگیری نحوه ترسیم ضرب‌ الاجل‌ها و یادآوری تصویری بهتر برای دانش‌ آموزان کلاسی نسبت به نوع دیجیتال است. آن را در جای برجسته آویزان کنید. سپس به فرزندتان کمک کنید تا اهداف روزانه خود را تعیین کند. مانند «چهار کلمه در دوشنبه و پنج کلمه در روز سه‌شنبه…»، یا آن پروژه علمی را به اهداف هفتگی تقسیم کنید. مانند «جمع آوری منابع تا پنجم، بذرها را در روز یازدهم بکارید».

با دادن کنترل بر ضرب‌الاجل‌ها به فرزندتان، خود را از درگیری حذف می‌کنید. اگر در تقویم باشد، او مسئول آن است. از دادن پیامدهای منفی برای عدم انجام کارها بگذرید. در عوض، می‌توانید برای دستیابی به هر یک از نقاط عطف به او جایزه بدهید.

هنگام غر غر کودک دور شوید

اگر فرزندتان از خودکار ناراحت است. درس خیلی سخت است. یا نمی‌فهمم. بفهمید که پشت سرخوردگی او چیست. اگر بی انگیزگی است، به او بگویید که هر چه زودتر تکالیفش را انجام دهد. سریعتر می تواند به سمت چیز سرگرم کننده تر حرکت کند. سپس اتاق را ترک کنید. به هر حال، بدون تماشاگر، او نمی تواند شکایت کند و شما از گرفتار شدن در یک چرخه منفی اجتناب می کنید.

اما اگر مطالب خیلی سخت باشد، این داستان دیگری است. سعی کنید برخی از مشکلات را با او حل کنید. در غیر این صورت، با معلم تماس بگیرید تا از او کمک بخواهید. یا اگر فرزندتان بالای ۸ سال دارد. به او پیشنهاد دهید که خودش با معلم صحبت کند. مربیان نمی‌خواهند دانش‌ آموزانشان تا حدی گریه کنند، بنابراین معلم فرزندتان احتمالاً خوشحال خواهد شد که شما را به منابع اضافی راهنمایی کند که می‌تواند به کودک شما در درک درس کمک کند.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *