تهران – خیابان پیروزی ، روبروی خیابان پنجم نیرو هوایی (روبروی مترو نیرو هوایی) ، مجتمع نسیم ، طبقه اول ، واحد 1

clinicbina@

تلفن تماس : ۷۷۴۶۸۴۱۸-۰۲۱

طلاق عاطفی

طلاق عاطفی

طلاق عاطفی یعنی زوجین روزانه پس از ساعتها دوری از یکدیگر هنگامی که در پایان روز یکدیگر را می بینند ،حرفی برای گفتن ندارند و در واقع با یکدیگر غریبه هستند.

طلاق عاطفی به سردی رابطه میان زن و شوهر گفته می‌ شود ،در واقع در این رابطه ضعف ارتباط عاطفی زن و شوهر منجر به سردی تمامی روابط زوجین می شود..
وجود این مشکل در یک رابطه باعث بی‌ مهری و کم شدن انرژی مثبت در خانواده می‌ شود، زوج‌ ها در بیگانگی دنیای یکدیگر گم شده‌ اند. و فقط در یک خانه با هم زندگی می کنند .این افراد با فاصله‌ ای که از لحاظ روحی و جسمی با یکدیگر دارند، خط قرمز هایی را برای هم مشخص می کنند. و هر یک در خلوت خود دیگری را متهم می‌ کند..
درک نکردن صحیح از رفتار و گفتار یکدیگر، نداشتن شناخت کافی از روحیات طرف مقابل و عاقبت بی‌ علاقگی و سردی نسبت به شریک زندگی ،دست به دست هم می‌ دهد تا یک طلاق عاطفی را در زندگی زوج‌ ها رقم بزند..
طلاق عاطفی معمولاً از شکایت و گله گذاری زوج ها نسبت به هم شروع می شود، انتظاراتی که به زبان آورده می شود ولی تحقق نمی یابد. در واقع طرفین این رابطه به نیازها و خواسته های دیگری اهمیت نمی دهند طوری که انگار زن و شوهر یکدیگر را می بینند ولی صدای هم را نمی شوند و به وجود یکدیگر تنها عادت کرده اند. مانند کتابی که بارها آن را خوانده اند و دیگر از خواندن آن لذت نمی برند. این مرحله آغازین شروع طلاق عاطفی است.
در خانواده‌‌ای كه دچار طلاق عاطفی شده است افراد نسبت به خانه خود حسی که باید داشته باشند را ندارند. همه افراد خانواده به هر نحوی می‌ خواهند زمان کمتری را در خانه سپری کنند، شور و نشاط در خانه حاکم نیست که این جو همه را فراری می‌ دهد. بچه‌ ها در این خانه هیچ حس امنیت و آرامشی ندارند .و بیشتر تمایل دارند وقت خود را بیرون از خانه و با دوستان خود سپری کنند، و متاسفانه این بچه‌ ها تمایل به استفاده از مواد مخدر، ارتباط‌ های ناسالم و نامشروع و انجام کارهای خلاف و غیر عرف نشان می‌ دهند. هم به خود و هم به جامعه آسیب وارد می‌ کنند و برخی نیز دچار افسردگی می‌ شوند. و مسلما چنین بچه‌ هایی برای آینده خود و تشکیل یک زندگی جدید هیچ الگوی مناسبی ندارند. و شاید آن‌ ها نیز در آینده دچار مشکل پدر و مادر های خود بشوند.

 

نشانه های طلاق عاطفی

. کاهش وابستگی‌ به یکدیگر.
. افزایش سرگرمی‌ های برون زناشویی و تمرکز بر مسائل بیرون از خانواده.
. فاش شدن رازها و اشتباهات همسران در بیرون از خانواده .
. عدم استفاده از راهبردهای حل مسئله.
. کاهش میزان ارتباط کلامی، که منجر به از دست دادن روابط عاطفی و وفا داری و زمینه ساز روابط فرا زناشویی خواهد شد.

. عدم اعتماد همسران به یکدیگر در حل مشکلات و یاس  در حل مسائل. که منجر به ادامه مشاجره در خانواده می‌ شود.
. وقت گذاشتن بیش از اندازه برای فرزندان و غافل شدن از روابط بهینه زنا شويی.
. به رخ کشیدن اشتباهات، مسائل کوچک و سرزنش کردن یکدیگر.
. پرداختن به مسائل گذشته به جای اندیشیدن به مسائل پیش رو.
. کاهش شور و هیجان در زندگی.
. عدم پذیرش مشکل یا ماندن در وضعیت سکوت که منجر به تشکیل ائتلافی علیه همسر می‌ شود.

اگر شما هم دچار طلاق عاطفی شدید با مرکز مشاوره بینا تماس بگیرید

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *