چرا بچه ها جیغ می زنند؟
چرا بچه ها جیغ می زنند؟ برخی از رایجترین دلایل عبارتند از: کودکان برای بیان احساسات خود، آواز شادی، غرش رعد و برق، نالهای غمانگیز از ناامیدی، یا فریاد وحشتناک ترس را فریاد میزنند. هنگامی که آنها فاقد کلماتی برای بیان آشفتگی درونی خود هستند. فریاد زدن می تواند رهایی اولیه از احساسات فروخورده باشد.
چرا بچه ها جیغ می زنند؟
آنها ممکن است از خوشحالی فریاد بزنند. اما بیشتر اوقات به دلیل عصبانیت یا ناامیدی است. وقتی آنها چیزی را می خواهند که نمی توانند داشته باشند. فریادشان به این معنی است: من راه خودم را می خواهم. همین حالا آن را به من بده!. گاهی اوقات این فریاد پیش درآمد یک عصبانیت کامل است. بنابراین اگر بتوانید زودتر آن را مشخص کنید، ممکن است بعدا از سردرد نجات یابید.
چگونه جلوی جیغ زدن کودکان را بگیریم؟
لطفاً یک نفس عمیق بکشید و آرام باشید. به کودک خود یادآوری کنید که بدون غرغر، ناراحتی یا فریاد با شما صحبت کند. اگر به فریاد زدن یا ناله کردن ادامه داد با آنها درگیر نشوید. زیرا می خواهیم به آنها بیاموزیم که می توانند توجه شما را جلب کنند. از طریق رفتار آرام هنگامی که فرزندتان آرام شد. بپرسید چه چیزی او را تا این حد ناراحت کرده است.
چرا صدای بچه ها بلند است؟
صدای بلند گاهی اوقات می تواند تلاشی برای ابراز وجود، انتقال اطلاعات مهم یا جلب توجه دیگران باشد. کودکان همچنین یاد میگیرند که چگونه در موقعیتهای اجتماعی صحبت کنند. صدای بلند گاهی اوقات میتواند راهی برای هماهنگی با همسالان یا ابراز حس رفاقت باشد.
آیا کودکتان مدام جیغ میکشد؟
امروز با چند راهکار ساده، این مشکل را برای همیشه حل میکنیم. این راهکارها میتواند به شما کمک کند تا رفتارهای ناپسند کودکتان را بهبود ببخشید و به او کمک کنید تا بهتر احساسات خود را مدیریت کند.
- درک علت جیغ زدن: جیغ نشانهای از ناتوانی کودک در تنظیم احساسات است. کودکان در این لحظات به کمک و حمایت والدین نیاز دارند. وقتی کودکتان جیغ میکشد، به یاد داشته باشید که این رفتار معمولاً به دلیل ناتوانی در بیان نیازها یا احساساتشان است. به جای واکنش سریع و تند، سعی کنید آرام بمانید. بفهمید که دلیل اصلی جیغ کشی چیست.
- بیتوجهی به جیغ کودک: یکی از راهکارها، بیتوجهی به جیغ کودک است. با این کار، کودک متوجه میشود که جیغ بلند توجهی به دنبال ندارد و به تدریج این رفتار کاهش مییابد. البته، این روش باید با دقت اجرا شود تا کودک احساس طرد شدن نکند. مطمئن شوید که کودک میفهمد توجه شما به رفتارهای مثبت او معطوف میشود، نه به جیغ کشی او.
چرا بچه ها جیغ می زنند؟
- استفاده از حواس پرتی: وقتی کودک شروع به جیغ میکند. با ارائه یک اسباببازی، کتاب یا فعالیت جذاب دیگر، حواس او را پرت کنید. این روش نه تنها جیغ کشی را کاهش میدهد بلکه به تقویت مهارتهای توجه و تمرکز کودک نیز کمک میکند.
- تقویت رفتارهای مثبت: هر زمان که کودک رفتار خوبی داشت، او را تشویق کنید و به او پاداش دهید تا این رفتارها تکرار شوند. تشویق و پاداش مثبت میتواند شامل تحسین کلامی، بغل کردن، یا دادن یک جایزه کوچک باشد. این امر باعث میشود کودک بفهمد که رفتارهای مثبت بیشتر مورد توجه و تقدیر قرار میگیرند.
پیام بگذارید
(0 دیدگاه)