زندگی بدون عاطفه
تا حالا وارد اتاقی در هم ریخته و در هم پاشیده شده اید . بعضی ها عادت دارند به محض ورود به چنین جایی غرغر کنند. ناتوان از تصمیم گیری و بخصوص عملی و اجرایی کردن تصمیمی ،زمان را با این فکر عملی کنند که حالا باید چه کنند و از کجا شروع کنند . می روند و می آیند و باز با صحنه در هم ریخته اتاق مواجه می شوند . دنبال مقصر به هم ریختگی می گردند . هر بار همین روند تکرار می شود .در این زندگی بدون عاطفه و نظم بعضی ها هم خم می شوند . از همان جایی که هستند شروع می کنند به جمع کردن وسایل ، حتی اگر نزدیک ترین چیزی که به دستشان بیاید دستمالی چرک و کثیف یا تکه کاغذی مچاله شده باشد .
دسته اول
همواره چیزی را درون زندگی شان خالی و کم می بینند . کسی غیر از خود را مقصر می دانند . به همین دلیل مدام شکست خورده ، عصبی ، در آمده از چاله و افتاده به چاه ، درگیر و در یک کلام عاجزند .
دسته دوم
اگر با شکستی هم در زندگی روبرو شوند ، درصدد رفع آنند . از چاله به چاه و از چاه به سطح زمین باز می گردند .درگیری های کمتری دارند . احساس خوشبختی بیشتری میکنند . حتی دو کودک همزاد و یا دو قلو هم مثل هم نیستند . بنابراین وقتی قرار است زن و مردی سال های سال زیر یک سقف زندگی کنند ، طبیعی است در برخی موارد روش های متفاوتی داشته باشند . شیوه صحیح درک و مدیریت این تفاوتهاست که باعث می شود رنجش و دلخوری احتمالی به گله گذاری نرسد . با عبور از آن ، روابط خوب و صمیمی به گونه ای نشود که هر یک ، طرف دیگر را چون کوهی از نفرت بداند .
اگر می خواهید جزو دسته دوم ، حداقل برای جلو گیری از افتادن و گیر کردن در دام زندگی بدون عاطفه باشید ، خم شوید و اتاق افکارتان را با این اصول مرتب کنید .
اصول مرتب سازی
۱- با افراد متخصص و کارشناس مشاوره کنید ، نه هر کسی که صرفا بزرگتر است . یا فقط مدرکی دارد یا همکار و دوست صمیمی اما بی تخصص است .
۲- نگاه علمی را در خود تقویت کنید نه نگاه ها و برداشت های احساسی را .
۳-اگر ازدواج کرده اید به طور مداوم آموزه های نحوه رفتار شخصی و اجتماعی ، همسر داری ، بچه داری ، شیوه زندگی و … را یاد بگیرید . راه کارهای عملی آنها را با زندگی خود تطبیق دهید .
۴- اگر هنوز ازدواج نکرده اید . شیوه ها و معیار های صحیح انتخاب همسر را یاد بگیرید و اجرا کنید . نه صرفا عشق و علاقه موقت دو جانبه را .
۵- راه های صحیح اصلاح رفتار نا مناسب و جلو گیری تکرار آنها را بیاموزید . اجرا کنید نه اولین راهی را که به نظرتان می رسد .
۶-از هر مسئله جزئی و کوچکی شکوه نکنید . با شناخت کافی ، اهم و فی الاهم کنید . ویژگی های واقعا بد و مسائل اساسا مهم را مد نظر قرار بگیرید .
پیام بگذارید
(0 دیدگاه)